ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відремонтували дорогу до Підгорецького замку

Наталя Дуляба

|

На Львівщині за 40 млн грн відремонтували дорогу Ясенів – Золочів, що веде до Підгорецького та Золочівського замків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

 

Ремонтувати дорогу місцевого значення Ясенів – Золочів почали орієнтовно навесні в межах президентської програми «Велике будівництво». Всі роботи виконувала компанія «Онур» за 40 млн грн, виділених із Державного дорожнього фонду.

За ці кошти відновили майже 8 км дороги в межах села Підгірці. Цей автошлях з’єднує траси Київ – Чоп і Тернопіль – Львів – Рава-Руська. Також саме цією дорогою пролягає туристичний маршрут «Золота підкова Львівщини», відтак у ЛОДА сподіваються, що відновленим шляхом сюди приїде більше мандрівників.

«Автомобільна дорога проходить повз відомі архітектурні об’єкти, зокрема Підгорецький замок, а також веде до Золочівського замку, тому переконаний, її ремонт збільшить туристичний потік на Золочівщину і сприятиме розвитку регіону», – розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Дорогу Ясенів – Золочів вже відкрили для проїзду, втім зараз тут ще облаштовують узбіччя, згодом встановлять дорожні знаки і нанесуть розмітку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *