ОСТАННІ НОВИНИ

За крадіжку авто 27-річного парубка засудили до п’яти років тюрми

Соломія Головіна

|

Мешканця Харківщини, який напідпитку поцупив автомобіль у Кам’янка-Бузькому районі, засудили до 5 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

 

Встановлено, що 27-річний житель Харківської області у січні цього року, перебуваючи на іспитовому терміні, у стані алкогольного сп’яніння незаконно заволодів автомобілем FIAT DOBLO, який був у дворі мешканця с. Дернів Кам’янка-Бузького району.

Наразі судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо молодика, якого обвинувачували у незаконному заволодінні транспортним засобом на Львівщині, що завдало значної матеріальної шкоди (ч.2 ст.289 КК України), закінчено.

Зазначається, що суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Радехівської місцевої прокуратури та визнав молодого чоловіка винним у скоєнні злочину і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років 2 місяці з конфіскацією всього належного майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *