ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій позашляховика зніс дитячий майданчик

Вероніка Рой

|

У вівторок, 24 листопада, у Львові на вулиці Торфяній водій автомобіля «Фольксваген Туарег» пошкодив три припарковані автівки, а потім влетів у дитячий майданчик. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

За даними патрульних, водій автомобіля «Фольксваген Туарег» спершу врізався у припаркований автомобіль «Нісан», потім – у «БМВ». Остання автівка за інерцією зачепила ще один транспортний засіб – «Мазду».

Далі «Фольксваген Туарег» влетів у дитячий майданчик, де зніс гірку та гойдалку. Один із очевидців події ледь встиг забрати дитину.

Патрульні отримали пояснення від очевидців та встановили водія. Ним виявився 24-річний львів’янин. Він мав ознаки сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Він виявив бажання пройти її в медичному закладі. Однак, приїхавши туди – відмовився.

На порушника винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. Також склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ст.261 (Адміністративне затримання) КУпАП.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *