ОСТАННІ НОВИНИ

Українець намагався перевезти до Польщі марихуану

Ольга Денисяка

|

Вночі 23 листопада у пункті пропуску «Грушів» прикордонники знайшли у 44-річного українця пакунок з марихуаною, який він хотів перевезти до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівського прикордонного загону.

 

Прикордонники розповідають, що 44-річний громадянин України обрав нічний час для перетинання кордону, ймовірно, розраховуючи на послаблення пильності правоохоронців.

«Два пакунки з «травичкою» допоміг виявити спільній прикордонно-митній оглядовій групі службовий собака охоронців кордону. В пакунках знаходилось майже 100 грамів рослинної речовини сіро-зеленого кольору», – йдеться в повідомленні.

 

Проведений експрес-аналіз підтвердив, що знахідка містить наркотик. У діях водія вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів» ККУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівський прикордонний загін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *