ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шестеро дітей отримали ордери на квартири

Ольга Денисяка

|

Двоє дітей-сиріт та четверо дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали ордери на власне житло. Квартири їм придбала міська рада спільно з опікунами в межах унікальної міської програми співфінансування. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Як повідомили в управлінні житлового господарства Львівської міської ради, усі 6 квартир – однокімнатні. Квартири придбані за міською цільовою програмою співфінансування придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа. Зокрема, 70% вартості квартир профінансувало місто (це 2 млн 847 тис грн), а 30% – опікуни і фундатори (це 1 млн 273 тис грн). Загальна вартість придбаних квартир – 4 млн 121 тис грн. Також до кінця року планують придбати за цією програмою ще 2 квартири.

Загалом з 2016 року, відколи у Львові діє міська цільова програма співфінансування придбання житла, дітям-сиротам на умовах співфінансування придбано 29 квартир на загальну суму 19 млн 528 тис грн (2016 рік – 3 квартири, 2017 – 2 квартири, 2018 – 9 квартир, 2019 – 9 квартир, 2020 – 6 квартир).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *