ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни розікрали майже третину контейнерів для органічного сміття

Андрій Котенський

|

У Львові почастішали крадіжки контейнерів для органічних відходів. Мерія просить у таких випадках повідомляти у поліцію та на «Гарячу лінію міста». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

За словами заступника міського голови Сергія Бабака, у Львові почастішали випадки крадіжок коричневих контейнерів для роздільного збору органічних відходів. Загалом на майданчиках ТПВ вже викрадено 44 контейнери. Відтак, мерія просить мешканців бути свідомими та звертатись до правоохоронних органів і на Гарячу лінію міста у випадку фіксації крадіжок.

«Цьогоріч місто впровадило черговий етап роздільного збору відходів. Відтак, зараз у всіх районах Львова, у рамках пілотного проекту, який впроваджує ЛКП «Зелене місто», триває встановлення спеціальних коричневих контейнерів, місткістю 120 л, для роздільного збору органіки.

 

Водночас ми маємо прикрий факт того, що за цей час було викрадено 44 контейнери. Ми скеруємо лист до керівництва поліції області з клопотанням провести розслідування та встановити викрадачів. Хочу закликати мешканців бути свідомими та повідомляти будь-яку інформацію про такі випадки у поліцію, а також звертатись на Гарячу лінію міста 15−80», — зазначив Сергій Бабак.

Він також додав, що загалом у всіх районах міста ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» встановило 167 контейнерів, однак після численних крадіжок їх наразі залишилось 123. Вартість таких контейнерів сягає 1 тис. грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *