ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запускають новий тролейбусний маршрут до автовокзалу

Ольга Денисяка

|

З 18 листопада у Львові розпочинає курсувати новий тролейбусний маршрут № 23-А до Центрального автовокзалу, що на вулиці Стрийській. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Тролейбусний маршрут № 23-А курсуватиме за маршрутом: вул. Ряшівська, вул. Патона, вул. Виговського, вул. Володимира Великого, вул. Тролейбусна, вул. Рубчака, вул. Стрийська, вул. Вернадського (Автовокзал) та у зворотному напрямку.

За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо,  маршрут № 23 продовжуватиме курсувати у звичному режимі на вулицю Хуторівку до ринку Нижній Шувар.

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

«В листопаді цього року ми успішно завершили навчання чергових груп водіїв трамваїв та тролейбусів. Відтак, на численні прохання львів’ян було прийнято рішення — відновити сполучення на Автовокзал з району вулиці Ряшівської. Робимо це шляхом створення нового тролейбусного маршруту № 23-А», – зазначив Андрій Свищо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *