ОСТАННІ НОВИНИ

17-річного мешканця Львівщини, який хотів селфі на потязі, вдарило струмом

Соломія Головіна

|

На залізничній станції Красне у Буському районі 17-річного місцевого мешканця вразило електричним струмом. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Трагедія трапилася 15 листопада о 13:10 год. За попередньою інформацією, хлопець намагався зробити селфі на потязі.

Зазначається, що постраждалого у важкому стані доправили до Буської центральної районної лікарні. Причина та обставини з’ясовуються.

Своєю чергою у пресслужбі поліції Львівщини розповіли подробиці інциденту: «Постраждалий заліз на один із залізничних вагонів, який перебував на відстої, щоб товариш зробив йому фото. При цьому він схопився руками за високовольтну лінію електропередач, внаслідок чого отримав ураження струмом та впав з вагону. Інший учасник події не постраждав».

Правоохоронці вкотре застерігають, залізничні станції – не місце для розваг. У жодному разі не намагайтесь підійматись на вагони чи локомотиви. Пам’ятайте – високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, часто з летальними наслідками. Окрім того, часто громадяни, які намагаються піднятись на дах вагонів, зриваються та отримують травми, інколи – гинуть, потрапляючи під колеса рухомого складу залізниці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *