ОСТАННІ НОВИНИ

Олена Старікова стала чемпіонкою Європи з велоспорту

Вероніка Рой

|

Львів’янка Олена Старікова виборола золоту медаль на чемпіонаті Європи з велоспорту, що триває у болгарському місті Пловдів. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури Львівської ОДА.

 

Чемпіонський титул Олена виборола у гонці кейрін. Це вправа у велотрекових гонках з поступовим прискоренням. Велосипедисти у кейріні стартують одночасно. Попереду велогонщиків слідує мотоцикл, який вони обганяти не можуть. Мотоцикліст стартує зі швидкістю 25 км/год і поступово збільшує її до 50 км/год. За 2,5 кола до фінішу мотоцикліст залишає трек. Переможцем стає той, хто найшвидше перетне фініш.

24-річну Олену Старікову тренує Євген Болібрух, спортсменка навчається у Львівській школі вищої спортивної майстерності та представляє Збройні сили України, зокрема Навчально-спортивну базу літніх видів спорту.

Зазначимо, на чемпіонаті Європи Олена вже виборола дві бронзові медалі — в індивідуальному спринті та у командному спринті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: Твоє місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *