16-річний львів’янин встановив юнацький рекорд України з плавання

Вероніка Рой

|

16-річний львівський плавець Георгій Лукашев встановив юнацький рекорд України. Про це інформує відділення НОК України у Львівській області.

 

В заключний день чемпіонату України з плавання серед молоді, який відбувся в Дніпрі, львів’яни здобули дві срібні медалі.

16-річний Георгій Лукашев виборов друге місце місце на дистанції 200 метрів батерфляєм. Таким чином хлопець побив юнацький рекорд України, який з липня 2018-го належав дніпрянину Ігорю Трояновському. А в цьому запливі на два роки старший Трояновський, майстер спорту України міжнародного класу, здобув «золото», випередивши Лукашева усього на 0.34 с.

Для Георгія ця медаль стала третьою на цьому чемпіонаті. Він також завоював «золото» на дистанції 400 метрів комплексним плаванням і «срібло» на дистанції 200 метрів комплексним плаванням.

Також третю медаль сьогодні здобула Марія Городня. Після «золота» на дистанції 800 метрів вільним стилем і «бронзи» у запливі на 200 метрів вільним стилем, сьогодні вона з часом 4:26.15 здобула срібну медаль на дистанції 400 метрів вільним стилем.

Загалом на цьому чемпіонаті України львів’яни вибороли 7 медалей: по дві золоті і бронзові та три срібні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *