ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій на пішохідному переході збив 11-річного хлопчика з сестрою і втік

Вероніка Рой

|

У четвер, 12 листопада, у Львові на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука водій автомобіля «Таврія» на пішохідному переході збив 11-річного хлопчика з сестрою. Керманич втік з місця аварії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

За даними поліції, ДТП сталась близько 17.40 на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука у Львові. Зокрема, невідомий водій скоїв наїзд на 11-річного хлопчика, який разом зі своєю 17-річною сестрою переходив дорогу пішохідним переходом на зелений сигнал світлофора. Після скоєного керманич авто втік з місця події.

У результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження – перелом ключиці. Дитину доставили у лікарню.

Згодом правоохоронці встановили, що наїзд був вчинений автомобілем «Таврія» білого кольору.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють обставини події та особу водія-втікача.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Відео: Гаряча лінія міста Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *