ОСТАННІ НОВИНИ

Мама 6-річної Олі з Сокаля просить допомогти зібрати кошти на лікування дитини

Ольга Денисяка

|

Шестирічній Олі Чернявській із міста Сокаля Львівської області потрібна допомога. Дівчинка майже не бачить і майже не говорить, сама не ходить. Лікарі раніше не давали жодного шансу на життя, однак мама Світлана не опустила рук і боролась за життя своєї донечки, попри те, що сама має інвалідність 2-ї групи через епілепсію. Жінка просить усіх небайдужих допомогти фінансово у лікуванні дитини. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Після народження дитини, лікарі радили жінці відмовитись від неї, кажучи, що немовля не має шансів на життя. Однак, дівчинка із затримкою, але почала тримати голову і почала самостійно сідати, а згодом сказала слова «мама». Також їй починає повертатися зір.

«Допоможіть врятувати Олічку, щоб донечка могла жити без болю і пізнати Божий світ. Після народження Олічки лікарі сказали, що як їй буде півтора року, вона помре. Але, з Божою допомогою, Оля жива. Життя залежить від постійного лікування. 23 листопада ми їдемо на лікування у київський Центр стимуляції мозку. На травень 2021 року Олюся записана на лікування у клініку Козявкіна. Вартість лікування – від 17 тис грн і окремо оплата проживання. Прошу, допоможіть моїй донечці! Я сама інвалід 2 групи з дитинства і добре знаю, що це таке бути хворим», – цитує маму дівчинки Світлану Чернявську пресслужба Львівської міської ради.

 

Діагноз, який лікарі поставили дівчинці – вроджена вада головного мозку, гіпоплазія мозолистого тіла, часткова артрофія зорових нервів, синдром рухових порушень, глибока затримка психомоторного розвитку. Гіпоксія, зі слів жінки, виникла під час пологів через помилку лікарів.

У коментарі Львівському порталу Світлана Чернявська розповіла, що 23 листопада дівчинка має пройти лікування у «Центрі стимуляції мозку» у Києві. Його вартість становить 25 тисяч гривень, наразі жінці вдалось зібрати 15 тисяч.

«23 листопада ми їдемо на важливе лікування «Центр стимуляції мозку». Вартість лікування – понад 25 тисяч грн, проживання коштує ще 5 тисяч. Зараз ми вже зібрали 15 050 гривень. На травень 2021 року Олюся записана на лікування у клініку Козявкіна. Для цього нам треба  від 17 тисяч гривень, а також окремо оплата проживання. Ще чотири рази на рік ми лікуємось у Тернополі «Медікус мікрохірургія ока», – каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Рахунок для переказу коштів ззакордону–UA073052990000026201884704733.

ПриватБанк 4731 1856 1875 0548

ОщадБанк  5167 8032 0712 1232

Телефон: 0931258538 – Світлана Чернявська Стадницька Група допомоги Олі Чернявській у Facebook – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *