ОСТАННІ НОВИНИ

Винникам дали шанс позбутися вигрібних ям

Вероніка Рой

|

ЛМКП «Львівводоканал» завершило будівництво каналізаційної насосної станції на вул. Дмитерка у Винниках, яке було розпочато ще у 2017 році. Станцію у тестовому режимі вже запустили в роботу. Тож тепер мешканці Винник матимуть можливість на 100% каналізувати свої помешкання. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

У Львівводоканалі повідомили, що каналізаційна насосна станція «Дмитерка» обійшлася у 19,5 млн грн.

«Побудова каналізаційної насосної станції у м. Винники – це важливий етап для каналізування міста. Загалом вартість каналізування м. Винники становить понад 74,5 млн грн. У майбутньому це сприятиме покращенню побутових умов мешканців м. Винники, а також значному покращенню екологічної ситуації у цьому районі», – розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

Зазначимо раніше було каналізовано лише верхню частину Винник, яку обслуговувала насосна станція «Кільцева». Тепер станція «Дмитерка» перекачуватиме стоки Винників на станцію «Кільцева», а звідти – на очисні споруди Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *