ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоцькій п’яний водій врізався в електроопору біля пішохідного переходу

Вероніка Рой

|

У середу, 11 листопада, у Львові на вулиці Городоцькій нетверезий водій, керуючи автомобілем Daewoo Lanos в’їхав в електроопору біля пішохідного переходу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Патрульних викликали на вулицю Городоцьку де сталася ДТП, ймовірно, з потерпілими. Очевидці повідомили копів про чоловіка начебто без свідомості.

Коли екіпаж приїхав на місце події, то побачив чоловіка, який сидів із закритими очима та сперся на вікно. Відчинивши двері авто, виявилося, що чоловік допомоги не потребує. Львів’янин був у сильному алкогольному сп’янінні: на сидінні автомобіля лежала порожня пляшка від алкоголю.

З’ясувалося, що 64-річний водій, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на електроопору, що біля пішохідного переходу. Чоловік почав поводитися неадекватно: кричав, розмахував руками, нецензурно висловлювався. Також відмовився від перевірки на стан сп’яніння.

В базі даних патрульні побачили, що на водія у червні вже складали протокол за керування в стані сп’яніння. Наразі рішення нема, адже триває апеляція.

Інспектори оформили протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також, винесли постанову за ч.1 ст.126 (Відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом) КУпАП.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *