ОСТАННІ НОВИНИ

У мешканців Перемишлянщини вилучили майже кілограм марихуани

Соломія Головіна

|

На Перемишлянщині поліцейські вилучили у двох чоловіків близько кілограма «марихуани». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Так, 10 листопада поліцейські помітили у полі між селами автомобіль «Опель» та двох чоловіків біля нього та прийняли рішення запропонувати їм допомогу.

Під час спілкування з правоохоронцями громадяни помітно нервували та поводились неадекватно. Встановлюючи особи чоловіків – місцевих мешканців віком 28 та 31 рік, поліцейські виявили в автомобілі 9 пакунків з речовиною, схожою на наркотичний засіб «марихуана» загальною вагою близько одного кілограма.

Правоохоронці вилучили пакунки та скерували їх на експертне дослідження.

Окрім того, медики встановили, що один із зловмисників перебував у стані наркотичного сп’яніння.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Зловмисникам загрожує до 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *