ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмени з Львівщини здобули 12 медалей на Кубку України з ушу

Вероніка Рой

|

У неділю, 8 листопада, завершився фінал Кубку України з ушу (таолу). На цих змаганнях спортсменам з Львівщини вдалося здобути одразу 12 медалей. Про це інформує управління фізичної культури спорту Львівської ОДА.

 

Кубок України з ушу зібрав близько 150 спортсменів, серед яких було 8 представників Львівщини.

Одразу п‘ятьом спортсменам Дрогобиччини вдалось вибороти золоті медалі змагань: Максиму Кузьмичу, Володимиру Куницькому, Владиславу Ягоцькому, Вікторії Волощак та Олегу Кімаковичу.

У розділі з довгою зброєю срібними призерами змагань стали Максим Кузьмич та Владислав Ягоцький. У цьому ж розділі бронзовими призерами стали Володимир Куницький та Арсен Андрогулік. Сергій Овчаренко став срібним призером у розділі з короткою зброєю, Владислав Ягоцький та Володимир Куницький — у розділ без зброї.

Спортивне ушу є видом спорту, створеним на основі традиційних китайських бойових мистецтв. Цей вид передбачає як повноконтактні поєдинки (саньшоу), так і хореографічні показові виступи спортсменів (таолу). Форми таолу подібні до гімнастики та включають послідовності рухів та маневри з бойових мистецтв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: управління фізичної культури та спорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *