ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині охоронець міськради привласнив бюджетні кошти

Ольга Денисяка

|

На Самбірщині слідчі повідомили про підозру охоронцю міськради, який причетний до незаконного заволодіння бюджетними коштами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як встановили правоохоронці, у 2018 та 2019 роках підозрюваний, 39-річний мешканець Самбірщини, перебуваючи на посаді сторожа однієї з міських рад району, у шахрайський спосіб заволодів бюджетними коштами.

«Протягом вказаного періоду зловмисник кілька разів перебував за кордоном у робочий час. Він умисно приховав ці відомості, що мали суттєве значення для нарахування та виплати йому заробітної плати», – йдеться в повідомленні.

 

9 листопада слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство), вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на термін до п’яти років, або позбавлення волі на термін до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *