ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за перевищення швидкості затримали вбивцю з Запоріжжя

Вероніка Рой

|

На Львівщині патрульні зупинили за перевищення швидкості 56-річного водія автомобіля Opel Vivaro. Чоловік перебував у розшуку за вбивство у Запоріжжі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

8 листопада близько 12 год. на трасі Львів-Шегині патрульні зупинили автомобіль Opel Vivaro. За допомогою пристрою для вимірювання швидкості TruCam копи побачили перевищення швидкості. Водій їхав у населеному пункті зі швидкістю 74 км/год.

Під час перевірки документів патрульні з’ясували, що 56-річний мешканець Запоріжжя в розшуку. Зокрема за скоєння вбивства чоловіка розшукує Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

На чоловіка винесли постанову ч.1 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості на 20 км/год) КУпАП. Також його супроводили у відділ поліції. Співробітники кримінальної поліції Дніпровського відділу поліції забрали затриманого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *