ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині ще декілька дітей сиріт отримають житло

Андрій Котенський

|

На придбання та ремонт житла для дітей-сиріт цього тижня скерували понад 2.5 мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

 

За даними відомства, цього тижня обласний бюджет отримав черговий транш для продовження проектних, будівельно-ремонтних робіт, придбання житла та приміщень для забезпечення житлом дітей-сиріт.

Загальна сума траншу – 2,6 млн грн. З них для оплати робіт із продовження будівництва малого групового будинку передбачено 1,8 млн грн, на придбання житла для дітей-сиріт – 0,8 млн грн.

 

«Цей транш дасть можливість продовжити будівельні роботи малого групового будинку на Яворівщині. А також за нього ми плануємо придбати два житлові об’єкти для двох дітей-сиріт у Ходорівській ОТГ», – повідомив керівник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

Нагадаємо, на Львівщині триває будівництво першого в західному регіоні малого групового будинку. Тут будуть жити до десяти осіб, які мають особливі потреби, але можуть бути соціалізовані. За ними доглядатиме спеціальний персонал та вихователі.

Такий будинок призначений для тривалого (стаціонарного) проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, в тому числі дітей з інвалідністю, та осіб з їх числа в умовах, наближених до сімейних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *