ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть архітектурний конкурс на кращий проєкт добудови школи № 67

Ольга Денисяка

|

До кінця цього року у Львові оголосять бліц-конкурс на кращу проєктну пропозицію добудови школи № 67 та облаштування відкритого басейну. Навчальний заклад розташований на вулиці Сяйво, що у Залізничному районі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев розповів, щоце одна з найбільших шкіл, тому тут дуже важливо зробити комфортні умови. Зокрема, у навчальному закладі добудують нове крило, збільшать кількість класів, а також зведуть футбольне поле та басейн.

«У 67 школі ми передбачили добудову нового крила – надбудову над існуючими об’ємами – для того, щоб перегрупувати функції, які є всередині. Школа на сьогодні є переповненою. Відповідно, ми передбачили нові класи для більшої кількості учнів. Також будуть ігрові майданчики: футбольне поле, амфітеатр для проведення різних заходів та відкритий басейн», – розповів Антон Коломєйцев.

Архітектор пояснив, що впродовж навчального року басейн мав би працювати виключно для школярів, але у літні місяці міг би бути відкритим і для мешканців цілого району, аби туди можна було прийти, покупатися, відпочити та провести вихідні.

Також він зазначив, що управління архітектури та урбаністики вже напрацювало технічне завдання для бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію добудови школи № 67 та облаштування відкритого басейну.

«Управління архітектури напрацювало технічне завдання на конкурс. З точки зору нормативів ми вивели основні технічні показники. Ми розуміємо, що нова площа добудови буде становити близько 4 тис. м2, але ми дамо більш фасадне та естетичне вирішення цих об’єктів, тому ми плануємо організовувати бліц-конкурс. Орієнтовно це буде у грудні», – пояснив посадовець.

Також він розповів, що

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *