ОСТАННІ НОВИНИ

Італійський суд виправдав українського нацгвардійця Віталія Марківа

Вероніка Рой

|

Апеляційний суд Мілана зняв звинувачення з бійця Національної гвардії України Віталія Марківа і звільнив його з-під варти. Про це у Facebook повідомила омбудсмен Людмила Денісова.

 

« Україно, Віталія Марківа – виправдали! Міланський апеляційний суд виніс виправдувальний вирок у справі нашого Героя, повністю виправдавши його. Справедливість є», – написала Людмила Денісова.

За її словами, Віталій Марків повертається українськими представниками на Батьківщину.

Заступник глави МВС України Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook також повідомив, що суд зняв усі звинувачення з Марківа.

«Рішенням апеляційного суду Мілану Віталій Марків звільнений від всіх обвинувачень. Ми всі ішли до цього 3 роки, 4 місяці і 4 дні…Віталій Марків вільний і повертається в Україну!», – написав Геращенко.

Як повідомляв Львівський портал, нацгвардійця Віталія Марківа, звинуваченого у причетності до вбивства італійського фотографа Андреа Роккеллі на Донбасі у 2014 році, суд Італії засудив до 24 років ув’язнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Людмила Денісова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *