ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни стали володарями Кубка України зі стендової стрільби

Наталя Дуляба

|

Львівські спортсмени Андрій Кобзарук та Надія Булгакова вибороли перемогу на національних змаганнях зі стендової стрільби. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

 

Львів’янин Андрій Кобзарук став переможцем Кубка України – «Кубка Галичини» зі стендової стрільби у вправі круглий стенд.

У стрільбі серед жінок на траншейному стенді володаркою Кубка України стала Надія Булгакова.

Обидва спортсмени – вихованці Львівської школи вищої спортивної майстерності та Центру олімпійської підготовки.

«Стендова стрільба є однією з найстарших олімпійських дисциплін. Те, що спортсмени Львівщини завжди повертаються з національних змагань в статусі переможців, свідчить про високу фаховість тренерів нашої області», – зауважив керівник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як.

Зазначимо, змагання проходили на базі стрілецького стенду Львівської школи вищої спортивної майстерності, що на Кортумовій горі. Участь у них взяли понад пів сотні спортсменів із різних куточків України.

Нагадаємо, у Львові на території спорткомплексу СКА збудують нове стрільбище. Його вартість становить майже 150 млн грн. детальніше – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *