ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Жовківщини зарізав 75-річну жінку

Вероніка Рой

|

У вівторок, 27 жовтня, у Жовківському районі 60-річний чоловік вбив пенсіонерку. Зловмисник наніс жінці ножовий удар в ділянку серця та втік з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Інцидент трапився в одному із сіл Жовківського району. Поліції повідомили, що невідомий наніс місцевій жительці удар ножем в ділянку серця та втік з місця події. 75-річна жінка померла, попри зусилля медиків.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Протягом тридцяти хвилин поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 60-річний місцевий мешканець, його затримали правоохоронці. Попередньо поліцейські встановили, що між затриманим та загиблою виник конфлікт.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *