ОСТАННІ НОВИНИ

Академія Сагайдачного отримала відзнаки у галузі інновацій в освіті

Андрій Котенський

|

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного залишається одним з передових майданчиків з впровадження інновацій в освітній галузі. Це підтвердили нагороди на Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» й у виставці освіти за кордоном «World Edu», які цьогоріч, через епідеміологічну ситуацію в Україні, вперше за дванадцять років проходили дистанційно. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ.

 

Участь у заході взяли 328 учасників із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей, м. Києва, а також Словаччини, Естонії, Угорщини, Польщі, Литви, Латвії, Грузії, Молдови, Румунії.

Обговорення проблем інноваційного розвитку освіти відбулося на 60 конференціях, презентаціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах в онлайн форматі за участю практичних працівників галузі освіти, керівників, науковців, провідних фахівців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», виробників і постачальників засобів навчання, всіх охочих і зацікавлених у тій чи іншій проблематиці. В заходах взяло участь понад 3000 учасників.

 

Також для учасників були проведені виставкові конкурси «Лідер інновацій в освіті», «Видатні наукові досягнення в освіті» й конкурси з 7-ми тематичних номінацій. На конкурси подано 212 робіт.

За підсумками проведення виставок, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного отримала почесне звання «Лідер інновацій в освіті» з врученням відповідного кубка та диплома, а також золоту медаль в тематичній номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти».

«Щиро вдячний організаторам заходів, а саме Міністерству освіти і науки України, Національній академії педагогічних наук України та компанії «Виставковий Світ», за можливість представити наші досягнення та обмінятись досвідом з іншими навчальними закладами», – зазначив начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *