ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали двох чоловіків, які зламували термінали для поповнення рахунків

Соломія Головіна

|

У Львові патрульні впіймали двох киян, які проводили технічні маніпуляції з терміналами для поповнення рахунків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Так, близько 20 години 24 жовтня патрульні отримали виклик на вулицю Круп’ярську, де за словами заявника, невідомі чоловіки втручалися в роботу терміналів.

Заявник надав прибулим патрульним опис ймовірних зловмисників і вказав напрямок, у якому вони пішли. Патрульні виявили двох чоловіків на вулиці Личаківській в момент, коли вони втручалися в роботу терміналу.

Осіб затримали. Ними виявилися 38 та 44-річні мешканці столиці. Під час поверхневої перевірки у них знайшли записник з номерами телефонів та електронних рахунків на які зловмисники переводили кошти та спеціально підготовану купюру номіналом 500 гривень, яка використовувалась для взлому терміналів, банківські картки та ніж.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Личаківського відділу поліції, працівників кіберполіції, експертів. Речові докази вилучили.

Особам загрожує відповідальність за ч.2 ст.361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку здійснене за попередньою змовою групою осіб) ККУ.

Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *