ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі чоловік застрелив власну матір з револьвера

Соломія Головіна

|

У Новому Роздолі чоловік під час сварки застрелив з револьвера свою 75-річну матір. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Інформація про виявлене тіло у квартирі одного з будинків надійшла правоохоронцям 20 жовтня.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Новороздільського відділення поліції. На тілі жінки поліцейські виявили сліди насильницької смерті, а саме – вогнепальні поранення в області шиї та живота.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці  встановили, що до вбивства причетний 43-річний син жертви. Близько опівночі під час конфлікту він здійснив кілька пострілів у матір з револьвера Флобера, спричинивши їй смертельні поранення. Поліцейські вилучили зброю та скерували її на експертне дослідження.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *