ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова затримали 29-річного іноземця з пістолетом

Соломія Головіна

|

У центрі Львова правоохоронці затримали озброєного іноземця. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначається, що опівдні 17 жовтня оперативники карного розшуку виявили на площі Петрушевича у Львові двох чоловіків. Один з них був ззовні схожий на зловмисника, причетного до крадіжки грошей у відвідувача одного із спортивних комплексів, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького. Злочин був скоєний напередодні: кошти в сумі півтори тисячі гривень були викрадені з шафки для одягу.

Під час встановлення осіб поліцейські виявили в одного з чоловіків предмет, схожий на пістолет Макарова з набоями.

Відтак 29-річному іноземцю повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Підозрюваний затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.  Вилучену зброю та боєприпаси правоохоронці скерували на експертне дослідження. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *