ОСТАННІ НОВИНИ

Через COVID-19 у Львові на карантин закрито три дитячі садочки

Соломія Головіна

|

Через захворюваність працівників освітніх закладів на COVID-19 станом на 20 жовтня у Львові призупинено роботу в дитсадках № 44, № 57 та № 153. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як поінформували в міському управління освіти, дитячий садочок № 57 закритий вже 2 тижні і не буде працювати ще до кінця жовтня, адже тут велика кількість захворілих працівників.

«Ті діти, які найбільше потребують відвідування садочка, були розподілені по садочках Шевченківського району, які розташовані найближче до цього», – зазначила начальниця управління освіти міста Зоряна Довганик.

ЗДО № 44 буде закритим до 30 жовтня включно. Садочок № 153 призупинив освітній процес від сьогодні терміном на 2 тижні (до 2 листопада включно).

Також ще у двох садочках міста закрили по одній групі.

Як відомо, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала школам Львівщини розпочати канікули з 19 жовтня, а вишам перейти на дистанційне навчання. Що стосується дитсадків, то вони продовжують працювати у звичному режимі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *