ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі підпалили «Мерседес» кандидата на посаду голови ОТГ

Соломія Головіна

|

У Дрогобичі поліцейські встановлюють обставини підпалу автомобіля кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Так, 19 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 47-річного кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ про те, що близько дев’ятої години ранку невідомий чоловік підпалив його автомобіль «Мерседес», який він залишив на вулиці Грінченка у Дрогобичі.

На місці події працює слідчо-оперативна група Дрогобицького відділу поліції. Правоохоронці встановлюють обставини, а також проводять заходи для встановлення особи, причетної до скоєння злочину. Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації події.

Додамо, що мова йде про автомобіль кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ Андрія Веселого.

Він пов’язує цей напад саме з політичною діяльністю та участю у виборах.

«Брудні методи політичної боротьби в Дрогобицькій громаді перейшли всі межі – і стали небезпечними для життя в здоров’я! Щойно невідомий скоїв підпал мого автомобіля – кинув пляшку з займистою рідиною. На щастя, ніхто з людей не постраждав – лише майно. Але я не можу бути впевненим, що зловмисники не підуть далі! Наразі на місці злочину працюють пожежні і поліція. Безумовно я пов’язую цей напад зі своєю політичною діяльністю, а саме – участю у виборах на посаду голови Дрогобицької ОТГ! Раніше невідомі знищували мою агітацію, а нещодавно я отримав погрози у смс з вимогою зняти свою кандидатуру…».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото:  поліція, Facebook/Андрія Веселого

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *