ОСТАННІ НОВИНИ

Потрійне автозіткнення біля Львова: загинуло троє людей

Соломія Головіна

|

У с.Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району зіткнулися три автомобілі. Внаслідок аварії загинуло троє людей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Так,  близько 10:00 год. 19 жовтня до рятувальників надійшло повідомлення, що с.Пасіках-Зубрицьких зіткнулись 3 автомобілі: Citroën C4, ВАЗ-2109 та Mazda CX 5.

Внаслідок аварії загинули водій та пасажир автомобіля ВАЗ. Травмований пасажир Citroën C4, як згодом стало відомо,  помер у кареті «швидкої».

«Внаслідок ДТП 3 особи загинуло. Пасажир автомобіля CITROEN C4 1959 року народження, який помер в автомобілі швидкої допомоги по дорозі в лікарню, а також водій «ВАЗ 2109» 1975 року народження та пасажир, особа якого встановлюється», – зазначили у ДСНС.

На місце події негайно виїхали рятувальники 29-ої та 4-ої пожежно-рятувальної частини м.Львова. Наразі тривають роботи по вивільненню одного зі загиблих людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *