ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські на Львівщині викрили масштабну партію контрафактного алкоголю та сигарет

Вероніка Рой

|

У суботу, 17 жовтня, на Львівщині поліцейські викрили злочинну схему торгівлі підробленими підакцизними товарами. Зокрема, під час обшуків правоохоронці вилучили 7 тисяч пляшок алкоголю, 400 літрів спирту та майже 176 тисяч пачок сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

 

Як встановили поліцейські, зловмисники, використовуючи підроблені марки акцизного збували промислові партії контрафактної лікеро-горілчаної та тютюнової продукції через магазини, гуртівні, а також переправляючи їх за кордон.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки у магазинах, гуртівнях та у місцях проживання зловмисників на території Яворівського та Мостиського районів Львівської області. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили 7 тисяч пляшок алкоголю, серед яких – горілка, віскі, вино, відомих виробників в різних ємностях, 400 літрів рідини, схожої на спирт, а також майже 176 тисяч пачок сигарет різних брендів, у тому числі й закордонних.

На продукції були наклеєні марки з ознаками підроблення. Всі речові докази поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Слідчі проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до семи років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *