ОСТАННІ НОВИНИ

МОЗ може залучити студентів-медиків та інтернів до боротьби з COVID-19

Вероніка Рой

|

Міністерство охорони здоров’я розглядає можливість залучення студентів-медиків та інтернів до боротьби з COVID-19, але лише під контролем лікарів. Про це повідомив очільник МОЗ Максим Степанов.

 

«Через напружену ситуацію з госпіталізацією хворих на COVID-19 і значне зростання навантаження на медиків МОЗ розглядає можливість залучення до боротьби з пандемією лікарів-інтернів та студентів 5-6 курсу навчання у вищих навчальних медичних закладах. Водночас брати участь у процесі лікування хворих інтерни та студенти будуть виключно під контролем кваліфікованих лікарів», – зазначив очільник МОЗ.

Нагадаємо, станом на ранок неділі, 18 жовтня, в Україні 298 872 випадки коронавірусної інфекції. За останню добу виявили 5 231 нового хворого.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Додамо, що в грудні в Україні прогнозують 400 тисяч хворих на COVID-19.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *