ОСТАННІ НОВИНИ

У Чорнобильській зоні розшукали зниклу неповнолітню львів’янку

Вероніка Рой

|

Поліцейські зони відчуження під час патрулювання у місті Прип’ять виявили групу незаконних туристів: двоє дорослих та п’ятеро неповнолітніх. У цій компанії знаходилась й дівчина, яка 10 жовтня зникла у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції Київської області.

 

У поліції зазначили, що порушники, які є жителями різних куточків України, незаконно проникли до зони відчуження, минаючи контрольно-пропускні пункти. Всі вони пояснили, що приїхали до ЧАЕС задля екстремального відпочинку.

Неповнолітню львів’янку поліція зони ЧАЕС передала ініціаторам розшуку. Мандрівниця жертвою злочинних посягань не стала.

Відносно усіє компанії – двох дорослих та п’ятьох  16-річних,  поліцейські склали протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Максимальний штраф, що їм загрожує, – 510 грн. Матеріали адміністративних справ направлені до суду для прийняття рішення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *