ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовця Галицької митниці затримали на системному хабарництві

Вероніка Рой

|

Посадовця Галицької митниці Держмитслужби підозрюють у систематичному одержанні неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Чоловік, перебуваючи на посаді державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Львівської митниці ДФС, правоохоронець неодноразово отримував від громадянина України неправомірну вигоду в розмірі однієї тисячі гривень щоразу.

«За ці кошти він не ініціював належних перевірок та притягнення порушника до передбаченої Законом відповідальності за порушення митних правил при ввезенні товарів на митну територію України, а також не створював перешкод при проведенні митних формальностей», – зазначають у прокуратурі.

16 жовтня посадовцю митниці повідомлено про підозру. Також у цей час у провадженні проводяться необхідні слідчі дії, після завершення яких до суду буде скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *