ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підрядник привласнив 170 тисяч під час ремонту школи

Ольга Денисяка

|

У Львові директора однієї з фірм-підрядників підозрюють у привласненні 170 тисяч гривень бюджетних коштів під час ремонту школи. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

 

Встановлено, що 44-річний директор підрядної організації уклав з однією із Львівських середніх загальноосвітніх шкіл договір на виконання капітального ремонту фасаду з утепленням стін.

«У період з серпня 2019 року по грудень 2019 року роботи були проведені, проте вони не відповідали вимогам робочого проекту та договору: фактично використовувалися матеріали з нижчою вартістю, ніж було зазначено, іншими технічними характеристиками і водночас був вказаний завищений коефіцієнт для такого виду робіт», – йдеться в повідомленні.

Як наслідок, підозрюваний незаконно заволодів бюджетними коштами  на загальну суму 171 338, 50 грн.

Директору повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.191  КК України, тобто у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем. Санкція статті передбачає покарання до 5 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *