ОСТАННІ НОВИНИ

Взяли під варту львів’ян, які побили та пограбували перехожого

Ольга Денисяка

|

Чотирьох львів’ян, які ввечері 11 жовтня напали на перехожого на вулиці Богдана Хмельницького, взяли під варту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі  Львівської обласної прокуратури.

 

Встановлено, що пізно увечері 11 жовтня цього року в районі ТЦ «ВАМ» четверо місцевих мешканців – троє чоловіків віком від 24 до 33 років та 19-річна жінка напали на жителя Жовківщини, використовуючи предмет, схожий на ніж.

Як наслідок, 54-річний потерпілий отримав колото-різані рани, а нападники, скориставшись його безпорадним станом, заволоділи особистими речами, зокрема мобільним телефоном, грошима, документами.

За клопотанням прокурора, підозрюваним обрано запобіжні заходи – тримання під вартою.

Нападникам повідомили про підозру та обрали запобіжні за розбійний напад, тобто за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *