ОСТАННІ НОВИНИ

Мистецький центр на Стефаника запрошує на першу екскурсію

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 19 жовтня, на вул. Стефаника, 11 відкриють Львівський муніципальний мистецький центр. Сучасний культурний простір об’єднує галерею із виставковою площею 100 квадратних метрів, лекторій, медіатеку та кав’ярню. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Через карантин відкриття 19 жовтня відбудеться в онлайн-форматі. Для містян готують віртуальну екскурсію від куратора Львівського муніципального мистецького центру Олега Сусленка. Онлайн-трансляція відбуватиметься на ютуб-каналі і фейсбук-сторінці Центру. Початок – о 19.00 год.

 

«Попри пандемію, у роботі над створенням Центру нашій команді вдалося впоратися менше, ніж за рік. Тепер ми популяризуватимемо сучасне мистецтво. Це стане місцем для справді змістовного дозвілля львів’ян і гостей міста», – розповідає Роксолана Мицько, директорка Центру.

Робота над створенням Центру тривала від листопада 2019 року. Команда проєкту об’єднала ініціаторів, експертну групу, департамент розвитку ЛМР, архітекторів і підрядників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *