ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірусний антирекорд на Львівщині: за добу – 341 новий випадок

Вероніка Рой

|

Станом на вівторок, 13 жовтня, на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили вже 23 129 людям. Минулої доби інфекцію виявили 341 хворого. Це найбільше нових випадків за добу, виявлених з початку карантину. Про це інформує спільнота Львівської міськради «ЛьвівVSкоронавірус».

 

За вчорашню добу лабораторні центри провели 1000 ПЛР-тестів, з яких 341 виявилися позитивними результати. Серед них – 144 мешканці Львова.

Загалом на Львівщині – 23 129 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Від ускладнень COVID-19 померло 637 людей (+ 8 за останню добу). Також побороти інфекцію вдалося 8914 особам (+83 за останню добу).

Зазначимо, ситуація з коронавірусом в Україні погіршується. Так, 9 жовтня ми повідомляли, що за останню добу діагноз «коронавірус» було підтверджено 5 804 особам –  це антирекорд кількості нових хворих за добу.

Своєю чергою міністр охорони здоров’я Максим Степанов також заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *