ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині взяли під варту чоловіка за сексуальне насильство щодо 12-річного племінника

Ольга Денисяка

|

У Миколаївському районі Львівщині взяли під варту чоловіка, який вчиняв домашнє насильство щодо своїх родичів та сексуальні дії насильницького характеру щодо своєї дружини та її 12-річного племінника. Тирану загрожує до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство щодо своїх родичів та  сексуальні дії насильницького характеру щодо своєї 24-річної дружини та її 12-річного племінника в період з листопада 2019 по серпень 2020 року.

Раніше чоловіка неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за психологічні та фізичні знущання над своєю дружиною та її 50-річним батьком.

За процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 126-1 (домашнє насильство) та ч. 2, 4, 6 ст. 153 (умисне вчинення насильницьких дій сексуального характеру).

За клопотанням прокурора підозрюваному судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Така протиправна діяльність карається позбавленням волі на термін 15 років або довічним ув’язненням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *