ОСТАННІ НОВИНИ

На Золочівщині зіткнулися BMW та віз з кіньми: постраждало троє людей

Соломія Головіна

|

У Золочівському районі зіткнулися автомобіль BMW та віз. Внаслідок цього постраждало троє людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Аварія сталася 9 жовтня близько 21:30 год. на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» в одному з сіл Золочівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль «БМВ», яким керував 23-річний житель міста Хмельницький, та запряжений конем віз під керуванням 27-річного місцевого мешканця. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали 21-річна пасажирка «БМВ», керманич воза та його 35-річний пасажир-односельчанин.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *