ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поруч із вокзалом збудують готель

Наталя Дуляба

|

Триповерховий будинок на вул. Залізничній, 30 дозволили реконструювати під готель. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 9 жовтня, затвердив виконавчий комітет міськради Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, виконком дозволив громадянці Наталії Горбачук провести реконструкцію із надбудовою нежитлового будинку на вул. Залізничній, 30 під готель. Донедавна у цій триповерховій будівлі були кімнати відпочинку для приїжджих.

У містобудівних умовах та обмеженням вказано, що реконструкцію можна проводити лише в межах існуючих фундаментів, тому відсоток забудови земельної ділянки не встановлений.

У межах реконструкції до будинку на вул. Залізничній, 30 збираються добудувати ще два поверхи, а на даху облаштують котельню. Відтак майбутній готель матиме 5 поверхів, гранично допустиму висоту будівлі виконавчий комітет встановив на рівні 20,5 м.

Водночас головний архітектор Львова Антон Коломєйцев зауважив, що левова частка будівельних робіт відбуватиметься у дворі будинку.

Зазначимо, що реконструкцію проводитимуть в межах історичного ареалу Львова. Територія, на якій будуватимуть готель, належить до зони Ж-2 – зони малоповерхової квартирної житлової забудови Залізничного району.

Вид із внутрішнього двору

Як з’ясував Львівський портал, власником триповерхового будинку на вул. Залізничній, 30 було ПАТ «Львівський локомотиворемонтний завод». У грудні 2019 року будівлю площею 1409,8 кв м виставили на продаж, її за 25,3 млн грн купила Наталія Горбачук.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, Наталія Горбачук, мешканка Сокаля, з 2019 року є фізичною особою-підприємцем. Основний вид діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Серед інших КВЕДів є також торгівля, діяльність готелів і ресторанів.

Також Наталія Горбачук є власницею фермерського господарства «Фруттосвіт». Цікаво, що його представником вказаний Юрій Зеліско, який був єдиним конкурентом Наталії Горбачук під час аукціону з продажу будинку на вул. Залізничній, 30.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *