ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні швидкої допомоги Львова встановили систему масового температурного скринінгу

Ольга Денисяка

|

Щоденно в лікарю швидкої допомоги Львова за медичною допомогою звертається близько 200 осіб. Зважаючи на велику кількість пацієнтів, тут встановили унікальну систему масового температурного скринінгу та перевірки швидкими ПЦР-тестами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, в лікарні встановили унікальну систему масового температурного скринінгу та перевірки швидкими ПЦР-тестами. Цей проект автоматизованого моніторингу і профілактики COVID встановили компанії «Лізоформ Медікал» та «Астум» на засадах благодійності. Система дозволяє одночасно сканувати 30 людей. У тих, в кого температура буде вищою 37,2°, їм запропонують зробити швидкі тести – ПЦР, які лікарні також подарували благодійники.

Також в лікарні повністю оновили актовий зал, який призначений для проведення зустрічей, конференцій та різних заходів зі студентами, інтернами, медиками та гостями лікарні. Цей зал розташований на 2-му поверсі медичного коледжу, що поряд із головним корпусом лікарні. В залі проведені ремонтні роботи, встановлено нові посадкові місця, широку плазму, необхідне освітлення та звукове обладнання. Роботи профінансував благодійник – компанія «Ксенко», що спеціалізується на продажах медичного обладнання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *