ОСТАННІ НОВИНИ

«Варта» відкликала зі списку кандидатів у депутати до міськради Стрия прихильницю Росії

Вероніка Рой

|

Партія «Варта» вирішила відкликати зі списку кандидатів у депутати до Стрийської міської ради Олену Гуршалову. Жінка потрапила у скандал через прихильність до Росії. Зокрема, у час війни з Росією фотографувалася на Красній площі в Москві, а також позувала у футболці зі зображенням Володимира Путіна.

 

Як інформує ОПОРА, 5 жовтня Стрийська міська територіально виборча комісія розглянула звернення від політичної партії «ВАРТА», яка звернулася із проханням скасувати реєстрацію кандидатки у депутати до Стрийської міської ради Олени Гуршалової, яку політична партія і висунула. Гуршалова була включена до єдиного та територіального виборчого списків у територіальному виборчому окрузі №2. Звернення політичної партії скасувати реєстрацію кандидатки комісія задовольнила.

У партії повідомили, що Олена Гуршалова сама написала заяву з відмовою від балотування.

«Ми звертаємося до Служби безпеки України, аби вона перевірила висловлювання та дописи Олени Гуршалової. Розраховуємо на об’єктивну оцінку усієї цієї історії», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Олена Гуршалова у соціальній мережі оприлюднила фото на Красній площі в Москві, а також позувала у футболці зі зображенням Володимира Путіна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *