ОСТАННІ НОВИНИ

Фотосесія на Красній площі та у футболці з Путіним. У «Варті» обіцяють розібратися зі своєю кандидаткою до міськради Стрия

Соломія Головіна

|

У партії «Варта» відреагували на скандал довкола їхньої кандидатки в депутати до Стрийської міськради Олени Гуршалової, яка у час війни з Росією фотографувалася на Красній площі в Москві, а також позувала у футболці зі зображенням Володимира Путіна.

 

Днями політолог Олександр Антонюк виклав ці світлини і додав, що ця кандидатка йде під №9 від «Варти» у депутати Стрийської міської ради.

Своєю чергою у «Варті» відреагували на ці закиди і пообіцяли провести позачергове засідання ради партії, щоб розглянути детальніше це питання.

«У мережі з’явились публікації про кандидатку, чиї погляди на стосунки з Росією суперечать ідеології нашої партії.  Щиро вдячні за поширення інформації, яка на це вказує. Дійсно вдячні, адже це допомога для нас, молодої партії, яка зараз будується. Партії, яка створена ветеранами російсько-української війни, волонтерами. Однозначно, у нашій команді немає місця людям, які підтримують РФ та не розділяють чіткої і категоричної позиції «ВАРТИ»: Росія – це ворог!», – наголосили у заяві.

При цьому у «Варті» запевняють, що ця ситуація використовується опонентами для маніпуляцій.

«Упродовж усієї кампанії спостерігаємо хвилю фейків та «чорнухи» проти нас. Проте ми публічно заявляємо: ситуацію ретельно вивчимо і дамо їй справедливу оцінку», – мовиться у заяві.

Друзі, важливе повідомлення щодо списків партії «ВАРТА» у Стрию. У мережі з’явились публікації про кандидатку, чиї…

Posted by Igor Zinkevych on Sunday, October 4, 2020

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *