ОСТАННІ НОВИНИ

Представники Академії сухопутних військ тріумфували на міжнародних змаганнях

Андрій Котенський

|

Вихованці Національної академії сухопутних імені гетьмана Петра Сагайдачного гідно представили альма-матер на спортивних змаганнях. Про це Львівському порталу повідомили у преслужбі Національної академії СВ.

 

Так, зокрема, гирьовики академії гідно представили Україну на чемпіонаті Європи, що відбувався днями у місті Нествед, Королівство Данія. Вихованка Академії Анжеліка Намєснік у своїй ваговій категорії завоювала одразу чотири золоті медалі серед дорослих у чотирьох дисциплінах: двоборство, ривок гирі, естафета поштовх гир від грудей й естафета поштовх гир за довгим циклом.

Варто зазначити, що право представляти Україну на міжнародних змаганнях гирьовики Львівщини вибороли перед цим на національному чемпіонаті, що відбувся наприкінці вересня у Києві.

 

4 жовтня 2020 року у мальовничому Кременці Тернопільської області відбувся 2-й, завершальний тур чемпіонату України з регбі-7 серед жіночих команд Вищої ліги. Одноколовий турнір підтвердив статус команд-учасниць, який вони здобули у змаганнях 1-го туру. У цьому турнірі вихованки Академії посіли заслужену другу сходинку п’єдесталу пошани, а звання кращого бомбардира турніру виборола курсант Рената Механчук.

А у столиці України місті Києві 5 жовтня завершився Чемпіонат України з рукопашного бою серед дорослих. На цих змаганнях, зокрема, успішно виступив курсант Дмитро Лінник — вихованець Національної академії сухопутних військ став віцечемпіон у ваговій категорії 75 кг, виконавши норматив Майстра спорту України. Тренує Дмитра інструктор-методист кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту працівник ЗС України Павло Шміло.

«Пишаюсь здобутками спортсменів Національної академії сухопутних військ. Щиро вдячний їм та їхнім тренерам за наполегливу працю та відмінні показники на спортивній ниві. Рівняння на кращих!», — привітав спортсменів вишу начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *