ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують мистецький проєкт про карантин

Ольга Денисяка

|

У п’ятницю, 9 жовтня, у Львові презентують міжнародний мистецький проєкт «Місто VS Карантин». Це унікальна просторова фотоінсталяція, доповнена аудіовізуальними ефектами, результат спільної роботи команди кураторів, митців та архітекторів Львова. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

У проєкті беруть участь 147 авторів з більш ніж 60 країн Світу, з усіх континентів. Загальна кількість робіт в експозиції – 191.

Серед учасників, що надіслали свої роботи, є як професійні фотографи, так і домогосподарки, музиканти, радіоведучі, художники, директори музеїв, військові, фото кореспонденти, стоматологи, шеф кухарі, лікарі, фуд блогери, адвокати, вчителі, мистецтвознавці та люди інших професій.

Експозицію супроводжуватиме авторський відеоряд, з авторською музикою – документальні відео існування міста на карантині.

Основна тема проєкту  «Місто VS Карантин» – відображення за допомогою фото камери нової, контраверсійної для людства реальності, а саме вимушене масове перебування на карантині довгий період часу та життя Міста під час Карантину.

Мета проєкту «Місто VS Карантин»:

  • зібрати унікальні документальні свідчення з різних локацій України та Світу, які зафіксували в своїх фотографіях рефлексії Міста та його мешканців на карантинні обмеження.
  • візуалізація змін в Місті та в життєвому просторі мешканців Міста, що знаходиться в ізоляції від звичайного життя, туристів та повсякденних подій.
  • мистецьке осмислення унікальних історичних подій, свідками яких ми є.

Автори проєкту – Сашко Балабай та Дарина Балабай – львівські кінорежисери, члени Української кіноакадемії, автори багатьох мистецьких та соціальних проєктів.

Презентаці проєкту відбудеться 9 жовтня о 16:00 год. у Львівському палаці мистецтв (вулиця Коперніка, 2-й поверх).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *