ОСТАННІ НОВИНИ

Рецидивіста зі Львова, який підрізав ножем чоловіка, засудили до 6 років тюрми

Соломія Головіна

|

Львів’янина, який ножем поранив чоловіка у Стрию, засудили до 6 років ув’язнення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

 

Зазначається, що вину 37-річного жителя Львова, який ножем поранив стриянину грудну клітку, довели прокурори Львівської обласної прокуратури у судах двох інстанцій: першої та апеляційної.

Раптовий конфлікт між чоловіками стався у липні минулого року у приміщенні торгового павільйону в Стрию. Неодноразово судимий нападник у стані алкогольного сп’яніння умисно заподіяв постраждалому тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя у момент заподіяння (ч.1 ст.121 КК України).

У суді зловмисник свою вину визнав, однак із призначеним покаранням у вигляді 6 років позбавлення волі не погодився, а відтак оскаржив.  Проте Апеляційний суд Львівської області, заслухавши позицію прокурора, залишив покарання без змін.

У прокуратурі зазначають, що наразі рішення ще не набрало законної сили та може бути оскаржене у суді касаційної інстанції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *