ОСТАННІ НОВИНИ

«МЕРІ» готується до презентації нового альбому

Андрій Котенський

|

Віктор Винник і гурт «МЕРІ» готується до презентації нового альбому. Нещодавно артист представив нову незвичну для себе пісню «Чорні очі» та яскраве лірик-відео в етно-стилі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі гурту «МЕРІ» .

 

Віктор Винник і «МЕРІ» продуктивно проводять карантинний час. Музиканти встигли випустити п’ятий офіційний альбом «Снайпери-амури», а також представити кілька пісень та відеокліпів з наступного альбому, робота над яким триває просто зараз.

Нова пісня, яку музиканти нещодавно презентували, дуже незвична і стилістично відрізняється від усього попереднього доробку Віктора Винника і МЕРІ, оскільки виконана в фольклорній стилістиці з відчутними балканськими мотивами.

Пісня має назву «Чорні Очі», і йдеться у ній, ясна річ, про любов.

«Мені дуже давно подобається творчість сербського композитора Горана Бреговіча, саме те, як він трансформує і подає музику Балкан. Я завжди хотів спробувати зробити щось схоже, але з українським відтінком. Та усе якось руки не доходили, а тепер карантин подарував нам масу вільного часу, який ми використовуємо для творчих експериментів. Робота над піснею була цікавою ще й тому, що для запису труб, тромбона, акордеона тощо ми запросили сесійних музикантів, а це завжди весело і пізнавально», – прокоментував Віктор Винник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *