ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на музичний містичний перформанс

Ольга Денисяка

|

Театр Хармс Шоу запрошує на музичний містичний перформанс «Айя», який відбудеться 10 жовтня у Палаці культури імені Гната Хоткевича. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Аудіотеатральний перформанс «Айя» – це поєднання живої акторської гри і звукового полотна, яке створюється і обробляється в режимі реального часу.

Засобом вираження є як мелодичні партії на віолончелі з гітарою, так і атональні текстурні звуки створювані електронними девайсами.

 

Двоє музикантів задають мотив і настрій, а саундмейкери за допомогою обробки ефектами і різних маніпуляцій зі звуком перетворюють це в одну цільну атмосферу, формується звукошумовий супровід, що служить опорою для театральної дії. Актори грають сценарій і водночас повністю залежні від експресії, яку задає музика.

У концерті беруть участь:

Олена Москаленко – віолончель;

Вадим Сенгеєв та Петро Петровський – звукоінженерія, саунддизайн;

Герман Гошкадор – гітара;

Катя Черняг, Айрін Сафарлі, Назарій Боденко – театральні замальовки

Концерт відбудеться  10 жовтня о 19:00 год. у Палаці культури імені Гната Хоткевича (вул.Кушевича, 1) Телефон для довідок: 066−16−70−488

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *