ОСТАННІ НОВИНИ

35-річний львів’яний побив поліцейського, який приїхав на виклик

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали 35-річного львів’янина, котрий побив правоохоронця, що приїхав на виклик. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

2 жовтня близько 14.15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гнатюка у Львові відбувається конфлікт між громадянами. На місці події правоохоронці виявили двох чоловіків, які поводились агресивно, на зауваження інспекторів не реагували. Натомість один з них вдарив поліцейських в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження.

Зловмисника було доставлено у Галицький відділ поліції. Його особу встановлено: ним виявився 35-річний мешканець Львова.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до до п’яти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *